Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kit Tuning pentru Dacia Duster semnat Elia! dCI de 122 CP!

O premieră pentru proaspătul model românesc, kitul de tuning pregătit de Elia include două pachete de accesorii, unul mai discret, botezat “Adventure” şi unul ceva mai complex, care modifică complet SUV-ul.

Primul pachet vine cu o bară de protecţie frontală cromată, cu sigla Duster, şi praguri laterale, de asemenea cromate. Kitul complet include însă noi spoilere faţă şi spate, praguri laterale, bosaje ceva mai largi, o terminaţie a evacuării cromată, proiectoare de ceaţă înlocuite cu lumini LED şi trei seturi diferite de jante.

Primul se numeşte Alia Ventis, are 16 inch şi costă 110 euro/bucată. Al doilea se numeşte Elia Opal, măsoară 18 inch şi vine cu două finisaje diferite, unul negru şi unul argintiu, preţul acestora fiind de 185, respectiv 169 de euro/bucată. Elia AG nu s-a mulţumit însă doar cu modificări de ordin estetic.

Nemţii au umblat şi sub capota SUV-ului, unde au modificat sistemul ECU al unităţii diesel de 1.5 litri dCi pentru a reuşi să obţină un total de 122 de cai putere şi 265 de Nm, cu 12 cai şi 25 de Nm în plus.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente