Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Incompetenta-RAR vrea sa ajungi la ei doar singur! RAR nu vrea sa-ti vada familia, te vrea doar pe tine!

Se pare ca lipsa de civilizatie din partea celor de la RAR a atins un prag greu de inteles intr-o societate capitalista.

Astazi, cei de la RAR au postat pe retelele de socializare in mesaj CIUDAT in care roaga clientii sa vina singri la reprezentatele RAR pentru ca este mai bine asta.

rar incompetenta, probleme controale rar, raraom, inspectori rar, itp spaga, control itp rar, dpf off, opf off, autolatest, testeauto, rar pr

RAR este o institutie care trebuie desfiinatat pentru ca este corupta si condusa pe linie de partid, in locul sau putand lua nastere o organizatie precum TUV sau DEKRA care sunt societati comerciale descentralizate.

Un inspector RAR care a luat spaga de 100 de lei a dat dovada de dispret in fata instantei si a primit 3 ani cu executare

Actuala politica de ALUNGARE a cetatenilor care vor sa vina la identificare impreuna cu familia este complet gresita, in ciuda doleantei ca ei nu prea au locuri cu sali de asteptare.

Mai mult decat atat, imcompetenta “inginerilor RAR” a atins un nivel asemanator cu cel din anii 90 cand “treceau” doar masinile cu recomandare.

control rar bucuresti, probleme laborator mobil rar 2022, masini cazane rar placute, suspendare numere rar, autolatest, rar incompetenti

Cum arata mesajul RAR:

“Din acest motiv vă reamintim că este recomandat să nu veniți însoțiți de alte persoane atunci când vă prezentați cu vehiculul la reprezentanțe, pentru a nu aglomera inutil zonele destinate clienților și sala de așteptare.”

control rar bucuresti, probleme laborator mobil rar 2022, masini cazane rar placute, suspendare numere rar, autolatest, rar incompetenti

s s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

11 COMMENTS

 1. Și de ce sunt incompetenți și nu au dreptate ? Se înregistrează o mașină pe toată familia ? În toate instituțiile sunt oameni corupți deci haideți sa le desființarea pe toate …..

  • Pentru a astia chiar sunt degeaba! Puteau sa externalizeze serviciile cum o face germanii prin TUV sau Dekra, insa aici RAR inseamna pile politice si cam atat……si nu poti sa angajezi nepoti, frati etc profesionisti! Nu?

  • Că mi au rupt prinderile la capacul motorului ,la un vw vechi de 3 ani …
   Că te duci cu programare la 10 și intri la 13…
   Etc..

 2. Bună ziua.
  Acum un an și jumătate am trimis ministrului transporturilor o scrisoare în care prezentam unele idei referitoare la activitatea RAR / ARR.
  În scrisoare am produs francizarea unor activități din cele 2 instituții . Dacă ITP-ul a fost francizat, de ce nu pot fi și alte activități – agreere ADR/TAXI, clasificare autobuze, omolgarea ???
  Justificare mea este că o stație de ITP deține suportul tehnico-material și cel al resusei umane IDENTIC cu reprezentanțele RAR.
  Răspunsul RAR-ului a fost că activitățile menționate de mine nu pot fi francizate pe motiv de „concurență neloială/legislație internațională/competența profesională mai ridicată în rândul inspectorilor care sunt angajați la RAR”
  Niște „bărbi” mai ceva ca a lui ”Barbă Neagră” !
  În Germania, de exepemplu activitățile menționate mai sus sunt efectuate și de TUV (nord / sud/etc) și de Dekra și de ADAC. Al naibi legislație UE, că în Germania nu se aplică.
  Personal am obținut diplomă de inspector la stație de inspecție tehnică a vehiculelor în iunie 1991, când probabil unii care acum coordonează acest segment nu „visau” la ceea ce au ajuns.

  Dacă doriți vă pun la dispoziție atât scrisoarea mea cât și răspunsul RAR-ului.

  P.S. De la ARR nu am primit nici un răspuns.

  • De aia, vere …. ca să nu „intrăm” în Schengen !
   Pentru ca treaba să meargă „BINE ” într-o comunitate/echipă/grup, trebuie ca TOȚI (asta e ideal) sau măcar 80% să să acționeze în acest sens.

 3. De ce nu mergeti stimabililor si la Biserica cu toata familia????
  Chiar au dreptate cei care au dat acest comunicat,…si adaca imi aduc bine aminte in pandemie tot domniile voastre cei care azi bateti campii strigati ca de ce RAR-ul lasa in incinta mai multi oameni decat masini, sau ati uitat acum, despre ce vorbim,… atunci umblati cu doua masti ca va era teama si acu’ vreti cu tot neamu’ ca la mare😄😄😄…

 4. Intradevăr , aceștia , dau dovadă de superioritate în fața tuturor celor care ajung la ei ; sunt necivilizați , în mare parte incompetenti , incoerenți , iar dacă vii cu o masină de ”firmă” toată această atitudine dispare în fața respectivului că poate de aici pică ceva …
  ” Completați și acest formular , aici nu e bine , ce dracu , nu înțelegi ….mai scrie odată CNP-ul ți aici , bifează toate . Da de ce becul e aprins , nu pot citi seria motorului , du-te și dă o declarație notarială , ai grijă că îți dau revenire , veniți după ora patru , ați vorbit cu inginerul” …..și lista e lungă și poate continua la nesfarșit . Foarte RAR ieși binedispus de la ei . Ar trebui schimbat ceva , dar de la cap …..
  Cum ar fi spus Atotputernicul :” Dar nu în mandatul meu ……..”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente