Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Incepe mortalitatea zilnica pe soselele din Romania! De vina este evident Politia Romana-Brigada Rutiera

Acum cateva ore un tigan era sa produca un atac extrem de violent atat cau masina un BMW E60 cat si cu un pistol airsoft, insa si o doamna bauta care a omorat doua fetite cu un Mercedes Clasa A ca era pur si simplu nesimtita!

accident rutier 2021, mortalitate sosele 2021, mortalitate sosele romania 2021, tigan pistol trafic, tigani agresivi trafic dolj, probleme politia rutiera

Tinand cont de aceste evenimente plus altele in care si-au pierdut viata zeci de romani in doar ultimele saptamani pe soselele din Romania, revenim si spune TARE SI RASPICAT CA DE VINA PENTRU ACEASTA SITUATIE ESTE POLITIA ROMANA SI BRIGARA RUTIERA!

accident rutier 2021, mortalitate sosele 2021, mortalitate sosele romania 2021, tigan pistol trafic, tigani agresivi trafic dolj, probleme politia rutiera

Si poate multi se intreaba de ce Politia? Ei bine pentru asta:

-pentru ca Politia Rutiera poate sa amendeze si sa anuleze permise auto cand prinde soferi care circula periculos pe sosele

-pentru ca in ciuda faptului ca te prinde Politia Rutiera BEAT la volan dupa doi ani poti avea din nou legal PERMISUL AUTO in timp ce in anumite tari daca esti prins beat la volan nu mai ai acest drept nicioadata!

-pentru ca Politia Romana are personal si radare de ultima generatie care STAU LA BIROU si nu ies pe teren decat in momentele de top precum in vacante sau pe drumurile principale.

-pentru ca Politistul de la Rutiera NU DA NICIODATA CEA MAI MARE AMENDA LEGALA pentru ca soferii sunt “saraci”!

-pentru ca avem prea multe relatii otravite intre soferi si personaulul MAI in provincie, adica atat soferul se cunoaste cu politistul si acesta nu DA NICI O AMENDA pentru ca sunt de fapt vecini in aceeasi localitate!

Asa ca pana cand Politia Rutiera MAI nu se pune pe treaba si sa iasa pe sosele la ore atipice ( inclusiv ore de varf in marile orase!) aceasta mortalitate se datoreaza EXCLUSIV ORGANELOR DE STAT! Soferii vor merge tot timpul mult prea tare si mult prea agresiv daca NU AVEM PE SOSEA POLITIE CARE SA-I PRINDA SI SA-I AMENDEZE!

Restul este gargara penibila la TV si Online, iar rata mortalitatii creste in continuare in Romania! Plus ca limita de TOLERANTA ZERO PENTRU ALCOOLEMIE este o prostie pentru ca politistul nu pune etilotestul in tara unde se cunoaste cu soferul!

CITESTE MAI MULTE AICI!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente