Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Gargara-PNL si PSD vor 600 de camere video pentru a amenda soferii vitezomani din Romania

Urmarind interviul cu Lucian Bode de la PNL referitor la montarea celor 600 de camere video, ne face sa ne aducem aminte de lupta din Parlament pentru schimbarea legislatiei pentru camerele montate pe DN1 care dadau amenzi necrutatoare politicienilor si cocalarilor de casa!

Copiii de bastani si copiii de politicieni conduc masini scumpe care merg foarte repede si implementarea acestor camere contravine complet imaginii Romaniei de tara fara lipsa de Politie Rutiera sau Cod Rutier. Aici toti merg cum stiu ei mai bine pentru ca in realitate nu avem MAI pe strazi!

lucian bode, 600 camere radar, 400 camere radat itp, politia rutiera, brigada rutiera probleme

Adica, aceste mult promovate 600 de camere NU SE VOR MONTA NICIODATA atat timp cat parlamentari PNL, PSD si UDMR lupta zi de zi in Parlament ca aceste legi sa fie anulate pentru ca ei sa poata merge cu masina cu 150 km/h prin comune sa ajunga mai repede acasa la ei in judet!

Si ca sa intelegeti lipsa de imaginatie, celebrul L Bode vrea sa monteze aceste camere pe Autostrada A2 care este fara doar si poate unul dintre cele mai sigure segmente de drum din Romania.

lucian bode, 600 camere radar, 400 camere radat itp, politia rutiera, brigada rutiera probleme

Singurul motiv este taxarea extra a romanilor vara cand merg cu sutele de mii la mare!

Sfatul nostru este ca MAI sa mai scoata in trafic politisti rutieri pentru ca de la Bucuresti la Timisoara pe 600 km nu vezi tipenie de politisti, iar pe ruta Bucuresti-Iasi vezi doua sau trei echipaje care nu fac in realitate nimic pentru reducerea vitezei.

Pana cand aceste echipaje nu vor “baga frica” in soferul roman tip cocalar, nu se vor reduce decesele de pe sosele!

” Camerele costă 12 milioane de euro și fac parte din demersul instituției pentru a reduce accidentele de circulație cu 25% până în 2025.

masini de politie neinscriptionate, masini politie in actiune, radar masina neinscriptionata, politia rutiera masini neinscriptionate, radar ascund, radar pistol rutiera, masini neinscriptionate vs waze

Lucian Bode: “Până la finalul lunii ianuarie ne propunem să adoptăm OUG, avem de altfel și reglementarea în abilitarea guvernului de a emite ordonanță pe această componentă.

Conducerea agresivă, cu tot ce înseamnă regimul de sancțiuni, vom veni cu un proiect în acest an. Îl avem deja bugetat, de instalare a 600 de camere de monitorizare pe trei artere importante din România. Mă refer la DN1 – Valea Prahovei, DN 7 – Valea Oltului și A2 – București-Constanța.”

Plus ca ne da sfaturi de siguranta aceelasi Bode care a fost singurul vinovat pentru producerea accidentului grav din august 2020 pe Dealul Negru! Vezi video mai jos:

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

  1. militienii stau doar la panda in boscheti, la limitarile de 30 si 70, si la pietoni. Nu ii vezi pe sosele decat daca ii trimit sefii sa caute masti si declaratii. o flegma merita!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente