Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

FRAUDA-Tichetele Rabla se vand la negru! Pretul este de 1.700 RON!

Daca la startul Rabla, din data de 18 februarie, preturile solicitate variau de la 1.300 – 1.400 de lei la 2.000 de lei sau chiar mai mult, la 15 zile de la inceperea programului, piata voucerelor s-a asezat, pe baza cererii si a ofertei, la aproximativ 1.700 de lei pe tichet.

Astfel, cei mai multi dintre vanzatorii contactati de MEDIAFAX practica preturi fixe, de 1.700 de lei, si nu sunt dispusi sa coboare oferta mai jos de acest nivel pentru ca se cumpara sigur la acest pret, chiar daca nu imediat.

Cumparatorii incerca se negocieze preturi cuprinse intre 1.400-1.500 de lei, insa unii dintre accepta oferta fixa, de 1.700 lei. Proprietarii de masini vechi au dus la REMAT in cele doua saptamani de la momentul lansarii programului Rabla» peste 20.000 de masini, reprezentand aproape doua treimi din numarul total al masinilor casate in intreg anul trecut.

De asemenea, in acest interval au fost facute 456 de achizitii de masini care au implicat folosirea cel putin a unui voucher. Diferenta mare dintre numarul de masini casate si cel al autovehiculelor nou cumparate prin programul Rabla a fost explicata de oficialii Ministerului Mediului prin lentoarea formalitatilor, insa au admis si ca exista deja o piata de tranzactionare a voucherelor.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente