Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ford are noi motorizari pentru 2010/EcoBoost, TDCi, Duratorq, PowerShift

Stilatul crossover Ford Kuga isi consolideaza reputatia de lider al clasei sale prin noile variante de propulsoare si transmisie dezvoltate cu scopul de a impulsiona performantele si de a imbunatati consumul de combustibil si nivelul emisiilor CO2.

Actualul model Kuga ofera o noua versiune de 163 CP a motorizarii diesel 2,0 litri Duratorq TDCi, atingand emisii CO2 in valoare de numai 159g/km pentru varianta cu tractiune integrala (AWD) si transmisie manuala (o reducere de 6% in comparatie cu motorul precedent dispuand de 136 CP). Eficienta lansata de noua cutie de viteze avansata Ford PowerShift genereaza cele mai scazute emisii CO2 la nivelul clasei pentru motorizarile diesel automate, cu tractiune integrala de 140 si 163 CP: 179g/km. Cu 20% mai multa putere, noul motor de 163 CP imbunatateste performantele modelului Kuga, marind viteza maxima de la 180 la 195 km/h si scazand timpul de accelerare 0-100 km/h de la 10,7 la 9,6 secunde.

De asemenea, propulsorul intruneste cele mai recente norme Euro V in materie de emisii de noxe. Noile motoare diesel imbunatatite si Ford EcoBoost pentru Mondeo Model de referinta, Ford Mondeo beneficiaza acum de economie de combustibil ridicata si emisii reduse in combinatie cu noi performante oferite de motoarele actualizate Ford Duratorq TDCi diesel si de motorul pe benzina Ford EcoBoost supraalimentat. Aceleasi motoare primesc deja recenzii pozitive pentru noile modele S-MAX si Galaxy, expuse de asemenea la Geneva.

Mondeo primeste noul motor 2,0 litri benzina Ford EcoBoost SCTi supraalimentat dispunand de eficienta ridicata si 203 CP si motoarele diesel imbunatatite semnificativ la nivel de norme Euro V, de 2,0 lirti Duratorq TDCi cu 115 CP, 140 CP si noua versiune de 163 CP. In plus, sistemul cu transmisie automata, ambreiaj dublu si sase trepte de viteza Ford PowerShift, facil si fluent, este acum disponibil pe gama Mondeo, in standard pentru motorizarea 2,0 litri EcoBoost benzina si optional pentru motorizarile diesel de 140 si 163 CP Duratorq TDCi.

Nou introdusul motor de 2,0 litri si 163 CP Ford Duratorq TDCi permite modelului Mondeo sa atinga o economie de combustibil impresionanta – consum mixt in valoare de 5,3 l/100 km, respectand in acelasi timp normele de emisii Euro V. Dotat cu sistemul Ford PowerShift, Mondeo livreaza un consum mixt de numai 5,6 l/100 km.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente