Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Este noul Mercedes-Maybach S600 o strutocamila sau un S Klasse la superlativ? Rolls Royce Ghost II

Este vorba de un S mai mare, un S care are acum si un nume in plus, respectiv Maybach.

Toata lumea stie ca defuncta marca Maybach cu ale sale modele S57 si S62 au reprezentat multi ani cele mai exclusiviste masini made in Germany.

Acum a venit timpul sa vedem succesorul lor, insa Mercedes a decis ca noul Maybach sa fie de fapt un S mai mare, respectiv un S mult mai scump care sa se diferentieze de un S600 normal doar prin elementele optionale gasite la interior si evident un nume mai pompos, Mercedes-maybach S600.

Toti fanii Maybach vor urla tare si sus ca acesta nu este un Maybach real pentru ca este de fapt un S600 cu un look mai pretentios, insa aproape toata lumea uita de fapt ca vechiul Maybach S57 nu era decat un Mercedes Clasa S serie sasiu W140 mult imbunatati pentru a arata altfel decat vechea “balena” insa care trebuie sa concureze cu masina 100% noua Rolls Royce Phantom.

Anii au trecut si Mercedes a pierdut pariul cu BMW insa si cu VW cu al lor Bentley Flying Spur, masina care se baza 100% pe arhicunoscutul VW Phaeton de mare serie.

Singurul castigator este BMW, respectiv Rolls Royce care a reusit sa se impuna cu gama Phantom si mai mult decat atat sa dea nastere unei noi masini numite Ghost care este de fapt un BMW Seria 7 mai mare, insa mult mai individualizat in comparatie cu acest noul Mercedes-maybach.

Din pacate se pare ca si de aceasta data cei din Stuttgart au pierdut startul, pentru simplu fapt ca un S600 normale este SUFICIENT pentru clientela vizata!

Sau un Rolls Royce Ghost II recent modernizat!?

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente