Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Esecurile Auto de la Geneva Motor Show 2015-Concepte ciudate care nu vor avea succes

Pe prima pozitie se afla indiscutabil noul BMW Seria 2 Activ Tourer care este acum disponibila si cu 7 locuri. Ei bine aici deja vobim de o masina cu tractiune fata care nu mai are comportamentul sportiv tipic BMW si care costa cu 10.000 euro mai mult decat un VW Caddy care pe deasupra arata si mai bine decat acest BMW.

Vanzarile vor arata realitatea cruda in acest an cand BMW spera sa vanda mai multe 2 Activ Tourer decat Mercedes Clasa B ?!?!

Un pas mai sus cei de la Autobild prezinta noul Opel Karl care nu mai are nici o legatura cu marca Opel pentru ca este construit de catre Daewoo in Coreea de Sud si ca este de fapt o masina indentica cu noul Chevrolt Spark 2015.

Tot pe aceeasi linie se afla si noul Fiat Doblo Trekking, o utilitara Made in Turkey care se vrea acum si un crossover de prestigiu. Marea sa problema este pretul de achizitie de peste 20.000 euro si lipsa unui tren de rulare setat pentru mersul in soft off road, adica o masina care pare ceea ce nu este.

Esecul suprem se regaseste in standul Mercedes unde cei din Stuttgart au prezentat in premiera noul Mercedes Maybach S600, adica un S600 Pullman care poarta numele de Maybach si care este mai scump cu pana la 100.000 euro mai mult decat un Pullman normal?!?!

VW prezinta conceptul Sport Coupe GTC care este un coupe sport bazat pe noul Passat. Toate bune si frumoase insa pana acum nu prea am descoperit masini coupe care sa nu fie si sport, adica numele sau este gresit din start. Pe scurt VW incearca sa gaseasca un sfarsit un inlocuitor pentru VW Passat CC care nu a fost niciodata o masina sport, mai ale ca avea 4 portiere.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente