Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dupa 75 de ani de comunism Centura Capitalei a ramas la fel ca in 23 august 1944

Ceea ce pare suprinzator este faptul ca si acum la data de 23 august 2019 celebrul drum CENTURA CAPITALEI a ramas la aceelasi nivel cu cel gasit de comunisti in urma cu 75 ani.

De fapt daca suntem obiectivi vedem ca au fost reabilitati undeva la 20 de km din cei peste 70 de km.

Marele soc al celor care nu stiu este ca aceasta centura a luat nastere pe vremea lui Carol in anii 1885-1899, moment incare a fost construita si calea ferata si celebrele forturi de aparare ale Bucurestiului.

De atunci si pana in prezent toti cei care au condus aceasta tara nu au realizat nici o lucrare de modernizare pentru acest drum, de fapt Romania cu al sau Bucuresti fiind singura tara din Europa care nu are Capitala ocolita de o centura in regim de autostrada.

Pana si Sofia a finalizat centura cu trei benzin pe sens cu o viteza oficiala de 130 de km/h. Despre Belgrad nu vorbim pentru ca sarbii au o autostrada suspendata care traverseaza intreaga capitala si care a fost construita acum 50 de ani de Tito.

Singura tara din aceasta parte a lumii care nu are o centura civilizata este Bucurestiul, oras condus de trei ani de catre PSD asemenea Guvernului Romanei!

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente