Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Doar in Romania poti cumpara o Skoda Octavia 2.0 TDI de 150 CP cu aceelasi pret cu KIA Stinger GT Line de 200 CP

Toate bune si frumoase insa cand am configurat aceasta masina MINUNE pentru romani am constatat ca pretul de baza este de 28.000 euro insa daca punem si ceva dotari de top ajungem fara probleme la peste 40.000 euro cu TVA inclus.

Si de acesti peste 40.000 de euro primesti o masina compacta bazata tehnic pe vechiul Golf 7 care are o calitate de fabricatie medie si care are un nivel de echipare de baza extrem de slab.

 


Pentru inca peste 10.000 euro poti sa echipezi aceasta masina crespunzator, insa pretul sau creste atat de mult incat devine cea mai mare problema a masinii.

Cu doar 39.000 euro ( pret fara discount!) poti sa-ti cumperi o KIA Stinger GT Line care are sub capota un diesel de 2.2 litri mult mai puternic si mult mai rafinat plus o cutie automata clasica cu 8 trepte cu convertizor de cuplu. Plus ca platforma tehnica a lui Stinger este de la Genesis care concureaza BMW, Mercedes si Audi!


Skoda ofera un diesel low-cost de doi litri si 150 CP care este cuplat la o cutie low-cost secventiala DSG construita de BorggWarner si care nu poate sa concureze cu masina celor de la KIA.

Asadar, spunem asta pentru clientii din Romania cum este posibil ca o marca entry level cum este Skoda pe piata din Europa poate sa vanda cu 40.000 euro o Octavia bazata pe Golf cu doar 150 CP in timp ce KIA tot o marca entry level are 7 ani garantie, 200 de CP ( 50 de CP in plus fata de Skoda!), si o cutie automata corespunzatoare si COSTA SI MAI PUTIN?


La aceasta intrebare toti cei care vand Skoda sau sunt fani VAG nu vor putea, sau nu vor vrea sa raspunda in acest an 2020, iar viitoarea Octavia RS 2.0 TDI cu siguranta va avea un pret cu dotari de peste 50.000 euro pentru Romania!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente