Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia are mari sanse de a vinde in viitor si un Logan Stepway 2018

In urma cu cateva zile Dacia ne-a prezentat in premiera noul Logan MCV Stepway, o masina care era de mult timp asteptata dupa ce succesul lui Lodgy Stepway este unul mediocru pe piata din Romania.

Inginerii Dacia si-au dat seama ca romanii prefera un model estate clasic care este construit in Romania si care are in plus si o garda la sol mai mare decat cea a modelelor concurente.

Rezultatul este noul MCV Stepway, o masina atipica pentru segmentul din care face parte insa care are mari sanse de succes in aceasta parte a Europei chiar si fara o transmisie integrala.

Pasul urmator extrem de usor realizabil este lansarea si a unui model LOGAN STEPWAY, o versiune Stepway realizata pe baza celebrului Logan in trei volume.


Constructia unui sedan in gama crossover entrylevel are mari sase sa fie inca o premiera pentru piata din Europa, detaliu care poate da un avantaj celor de la Dacia pentru urmatorii 5 ani.

Noi spunem ca un Logan Stepway are mari sanse de reusita chiar daca vorbim de masinile de taxi sau cele pentru flote, pentru simplu fapt ca inca noi nu prea aveam infrastructura.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente