Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Cum se realizeaza o asigurare tip RCA online? Romasig

Ei bine de ceva vreme in Romania exista si modalitatea de a realiza o asigurare RCA online. modalitate care este mult mai facila pentru utilizator.

Pentru a vedea cum se poate realiza o asemenea asigurare am decis sa intrebam compania Romasig.

Vezi care sunt pasii de urmat pentru o asigurare RCA online

1

Introduceti datele din talon in formularul de comanda si compara tarifele RCA 2013 de la cele mai importante 12 societati de asigurare care conteaza.

Aici sa completati toate campurile si sa nu omiteti informatii (vechimea permisului de conducere, bugetar, numar de daune provocate in anul anterior) ce pot fi importante pentru obtinerea de la asiguratori a unor reduceri la tarifele RCA.

2

Apasa butonul COMANDA ACUM! si “alege asigurarea potrivita” pentru autoturismul tau.

3

Completeaza datele despre asigurat(din talon) si alege modalitatea de livrare&plata.Puteti opta pentru a plati cash la livrarea politei RCA sau online cu cardul.

Stabiliti detaliile de livrare precum adresa si intervalul orar pentru a primi asigurarea RCA in original. Platile online efectuate cu cardul se realizeaza in conditii de securitate maxima fiind procesate de Mobilpay.

4

Confirma telefonic datele introduse in formularul de comanda. Comanda dumneavoastra va fi preluata si verificata in scurt timp de un operator si veti fi contactat pentru a confirma datele introduse, pretul si detaliie de livrare.

Ce este asigurarea obligatorie RCA?

Asigurarea RCA este o asigurare prin care terții prejudiciați în urma unui accident auto, produs din vina conducătorului auto asigurat, primesc despăgubiri pentru daunele materiale și/sau decesul ori vătămările corporale suferite.

Persoana vinovată de producerea accidentului nu poate beneficia de despăgubiripentru vehiculul său în baza propriei polițe de asigurare RCA. Daunele produse propriului vehicul pot fi despăgubite în baza unei polițe de asigurare facultativă de avarii și furt tip CASCO.

Prin urmare, asigurarea RCA este foarte importantă, și în același timp obligatorie, chiar și în cazul în care proprietarul unui vehicul are deja încheiată o asigurare tip CASCO.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente