Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Cu Toyota 4Runner prin zapada!

Mai degraba nu pe noi ci pe edilii prea iubiti si votati precum nea Chiliman care dorea acum o luna sa ne impuste ca nu avem anvelope de iarna.

Oricum trecand si peste aceasta dorim sa prezentam pentru fanii marcii Toyota un model de automobil care nu a fost importat si in Romania deoarece prin anii 90 Toyota nu prea exista pe ale noastre meleaguri.

Modelul in cauza este cea de-a doua generatie de 4Runner, masina care a stabilit un standard de calitate si performante off road de care amintesc si in prezent fanii adevarati.

Pentru a vedea cum se comporta in zapada un asemenea model am apelat la un prieten care fara prea multe discutii a scos animalul in mediul lui natural. Modelul din imaginile de mai jos este de fapt un Hilux Surf Made in Japan cumparat din Marea Britanie.

Date Tehnice

Sub capoata impunatoare se ascunde aparent un patetic diesel de 2.4 litri care dezvolta 90 CP. Viata reala vine din nou sa contrazica datele tehnice si dupa un scurt off-road extrem am descoperti ca acest diesel clasic Toyota trage fara probleme cele aproape doua tone ale masinii. De vina pentru acest succes a fost si cutia de viteze automata cu 4 rapoate extrem de bine sincronizate.

Transmisia celei de-a doua generatie de modele 4Runner este de tipul integrala nepermanenta, iar cand situatia o cere se poate cupla si puntea spate. Din arsenalul masinii nu lipseste caseta de reductie de tipul 4-Low care permite masinii sa aibe performante de top indiferent de suprafata de rulare.

Cel mai mare regret al nostru a fost acela ca la acest mini eveniment off-road organiazat pe campia din Calugareni masina Autolatest, un Jeep Wrangler Sport nu s-a ridicat la nivelul mai vechilor sai concurenti. De vina spunem noi au fost anvelopele Bridgestone Dueler A/T!!!

Cine stie poate facem o noua iesire in off road cand o sa fim incaltati corespunzator!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente