Cu Rabla şi Rabla Plus clientii Automobile Bavaria pot avea o reducere a pretului de 51.500 lei

Articole Interesante

Mașinile electrice fascinează, sunt silențioase, rapide şidevin din ce în ce mai atractive.

Măsurile de stimulare a înnoirii parcului auto național și a parcului de automobile electrice audus la o crestere semnificativă a vânzărilor de automobile noi, mai ales pe segmentul masinilor“verzi”. Pe fondul acestor măsuri, cererea de autovehicule cu propulsie alternativă continuă săcrească în România.

Automobilele electrice si plug-in hybrid dezvoltate de grupul BMW, înspecial modelele din gama BMW i, reprezintă deja un etalon în segmentul electromobilităţii,atât la nivel global, cât şi national. Anul trecut unul din trei modele electrice şi unul din treimodele plug-in hybrid vândute în România au aparţinut grupului BMW, Automobile Bavarialivrând peste 100 de astfel de automobile.

“În prima jumatate a acestui an, am livrat aproape 70 de automobile electrice și estimăm săajungem la peste 150 unități vândute până la final. Modelul BMW i3 este cel mai bine vândutautomobil electric din segmentul premium și este disponibil acum prin programele “Rabla” și„Rabla Plus”, cumulate.

Solicitanții vor putea cere și prima de casare și ecotichetul,reprezentând o subvenție de 6,500 de lei, respectiv 45.000 lei. Suma totală (aprox. 11.000 EUR)se scade din preţul de listă al mașinii care poate fi achiziţionată la o valoare de aproximativ 22.500 euro + TVA.

Procedura cea mai simplă prin care poți achiziționa maşina este să apelezi ladealer, pentru că de la noi începe tot demersul. Clienţii corporate sau persoane fizice trebuie să îndeplinească câteva condiții minime decalificare.

Toți dealerii BMW din grupul Automobile Bavaria, oferă consultanță pentruîntocmirea dosarelor în acest sens.

Pentru cumpărătorii de automobile plug-in hybrid (reîncărcabile la priză) bonusul este de 20.000 Lei, la care se adaugă prima de casare de 6500 lei. BMW produce mai multe astfel demodele, printre care BMW Seria 5 (BMW 530e iPerformance) sau BMW i8. Un client, persoanăfizică, poate primi subvenţia pentru o singură achiziție pe an iar condițiile de acordare aecotichetului solicită acestuia să aibă domiciliul sau reședința în România şi să nu aibă obligațiide plată la bugetul local. Ecotichetul nu poate depăși 50% din valoarea mașinii.

Pachetul financiar pentru achiziţia unui BMW i3 în leasing include în acest moment o rată lunară deaproximativ 299 € (cu TVA), CASCO şi asigurare GAP incluse, garanţie extinsă BRI inclusă şipachetul BMW Service Inclusive.

Leasingul Financiar este de departe cel mai cunoscut şi popular produs de finanţare cândvorbim despre achiziţia automobilelor BMW. Noi, la Automobile Bavaria, dorim să fim perfecţiîn ceea ce înseamnă această variantă de finanţare şi oferim clienţilor solutii personalizate, defiecare dată.

În primul rând, aceştia beneficiază de confortul unui serviciu facil şi complet, care îi Automobile Bavaria Group aduce pe scaunul conducătorului auto rapid şi fără complicaţii. Personalul nostru competent seocupă de toate procedurile, de la întocmirea dosarului de finanţare până la înmatriculare şi detoate aspectele legate de asigurarea automobilului. În al doilea rând, oferim condiţii pentru ratecompetitive, avansuri flexibile şi oferte atractive, ceea ce permite stabilirea unei rate lunare deleasing care să se potrivească perfect cu bugetul clientului.

Dacă alege finanţarea automobiluluiprin leasing financiar, la finalul contractului de leasing clientul poate dobândi proprietateaacestuia prin plata valorii reziduale. BMW Financial Services îi oferă numeroase opţiuni princare să îşi finanţeze automobilul.   

Structura flexibilă a leasingului financiar îi permite să aleagăavansul şi perioada contractului în funcţie de rata lunară pe care o doreşte. Prin acest tip decontract beneficiază de cel mai mic cost de finanţare în cazul în care doreşte să păstrezeautomobilul la final de contract.

Dacă alege BMW Select, se bucură de cel mai mic nivel al ratelor lunare, plătind doar valoareadeprecierii automobilului survenite pe perioada contractului. La finalul contractului, clientulpoate opta pentru returnarea maşinii sau achitarea/refinanţarea valorii reziduale. Acest produs,este foarte popular în Europa şi permite utilizatorilor folosirea unei maşini la cele mai micicosturi din piaţă, cu optiunea de a o înnoi periodic, la costuri minime.

Dacă devin clienţi ai Automobile Bavaria, cumpărătorii vor beneficia de produse financiare croite pentruautomobilul şi nevoile lor. Deoarece consultanţa în privinţa automobilului şi a finanţării esteacordată de aceeaşi sursă, vor primi informaţii despre produsele speciale aferente automobilului ales, vor economisi timp şi se vei bucura de confortul unei achiziţii „One StopShop”.

În ceea ce priveşte prima de casare, autovehiculul uzat trebuie să fie înmatriculat în România înainte de 31 decembrie 2010 iar prima de casare are o valorare de 6.500 lei, la care se poate adauga încă un ecobonus de 1700 lei, la achiziţionarea unui autovehicul nou, cu motor hybrid sau 1000 de lei, la unul nou, cu motor care generează maximum 98 g CO2/km în regim defuncţionare mixt. Dacă autovehiculul nou întrunește condițiile pentru obținerea ambelorecobonusuri, acestea se pot cumula.

Cumulând ecotichetul Rabla Plus cu prima de casare din programul Rabla, procedura devine puţin mai complexă, dar noi asigurăm gratuit consultanța și guidance-ul necesar clientului, tocmai pentru a facilita procesul.

Pe lângă ofertele competitive,asigurarea unor servicii premium complete este o preocupare constantă pentru noi.Automobile Bavaria a contribuit semnificativ la dezvoltarea pieţei locale de automobileelectrice, fiind primul dealer autorizat BMW i din România, încă din anul 2015 și numărul 1 întopul vânzărilor de automobile electrice, cu modelul BMW i3. Sprijinul acordat de autorităţi prinintermediul programului Rabla Plus si, mai nou, cumularea cu programul Rabla este unul dintrefactorii decisivi în ceea ce priveşte evoluţia acestei pieţe.

Am susţinut câteva proiecte mari decar sharing şi numeroase iniţiative de dezvoltare a reţelei de staţii de încărcare sau depromovare a soluțiilor de mobilitate verzi. Recent am fost parteneri la Marsul Masinilor Eco, unde au participat în premieră aproape 25 de maşini electrice, plug-in hybrid şi cu gaz natural comprimat (CNG). 11 dintre cele 25 deautomobile participante au fost BMW i3.

A fost o onoare să-i avem alături de noi peamabasadorii BMW – Automobile Bavaria, Alexandru Tomescu (celebrul violinist) şi FlorinPiersic Jr., dar şi pe proprietarii sau utilizatorii frecvenți ai unor astfel de mașini.

Le mulţumim lui Claudiu Lucaci, Andreei Marinescu și Mihaelei Buzărnescu pentru că au dat curs invitației organizatorilor de a conduce modele precum BMW i3 sau BMW Seria 5 plug-in hybrid, pentrupromovarea soluţiilor de mobilitate “verzi”.” declară George Dorobanţu, CEO, AutomobileBavaria Group.

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente