Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Chevrolet o duce bine in Romania!

Pentru a continua succesul inregistrat, Chevrolet vine si in trimestrul 3 cu oferte deosebit de avantajoase, pentru multe din modele avand cea mai buna oferta din segment. Chevrolet Spark este disponibil cu o reducere de 17% pana la 30 septembrie in limita stocului. La doar 5782 Euro cu TVA si prima de casare incluse, Spark vine cu cea mai buna oferta cu aer conditionat de pe piata.

Modelul este echipat cu: aer conditionat, airbag sofer, geamuri electrice fata, servodirectie si inchidere centralizata. Chevrolet Aveo Sedan este disponibil acum cu o reducere de pana la 25.8% doar pana la 31 iulie 2009.

Aveo Sedan echipat cu ABS, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata, airbag sofer este disponibil acum de la doar 5581 Euro cu TVA si prima de casare incluse. Versiunea full options Aveo Sedan ofera o echipare de neegalat la doar 7969 Euro cu TVA si prima de casare: aer condiţionat automat, jante aliaj uşor 15x6J, volan şi schimbător de viteze piele, geamuri electrice faţă – spate, computer de bord , airbag şofer şi pasager, airbaguri laterale, comenzi audio pe volan, radio CD cu MP3 şi 6 boxe, cotiera sofer, faruri de ceaţă…

Chevrolet Aveo 3 si 5 usi acum cu reduceri de pana la 24.5% pana la 31 iulie 2009.. Noul Aveo echipat cu aer conditionat, ABS, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata, inchidere centralizata, servodirectie, radio-CD cu MP3, volan ajustabil pe inaltime la doar 7397 Euro cu TVA si prima de casare incluse.  

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente