Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ce ne facem cand ne dispar oglinzile in parcare? /sablam oglinzi 50 ron, cel mai mic pret din bucuresti, inscriptionam oglinzi la domiciliu, inscriptionare numar inmatriculare oglinzi, cumpar oglinzi, furt oglinzi laterale

Intr-un Bucuresti cum este al nostru nu este foarte greu sa gasim masina fara oglinzi dimineata din simplu fapt ca acestea se fura fara menajamante chiar daca masina a fost parcata in centrul orasului. Pentru a scapa de aceasta problema costisitoare (geamurile unui BMW costa aproximativ 300 euro fara TVA), exista trei modalitati de a trece primejedia. Prima este craparea intentionata a geamurilor oglinzilor pentru a descuraja un eventual furt.

In acest caz hotii te ajuta si mai mult prin spargerea mai bine a lor pentru a te determina sa apelezi la serviciile lor. A doua metoda este mai arhaica si implica montarea unor bare din otel pentru a nu permite scoaterea lor. Aceasta metoda este mult mai costisitoare si de obicei hotii te ajuta de asemenea si apeleaza la un ciocan pentru a te determina sa-si cumperi unele noi. Ultima solutie si cea mai eficienta este sablarea numarului de inmatriculare pe oglinizi, hotii vazand acest lucru si de cele mai multe ori te lasa in pace.

Avantajele sablarii oglinzilor este acela ca hotii nu mai pot vinde aceste oglinzi deoarece toata lumea vede numarul de inmatriculare si eventual acesta pot sa devina dovezi clare in cazul deschiderii unei anchete a Politiei.

Pentru a scapa de griju Autolatest recomanda serviciile de sablare urmatoare: -Inscriptionari oglinzi auto antifurt , 50 RON perechea , implica procesul de sablare chimica a oglinzilor si dureaza aprox. 30 de minute. -Nu necesita demontarea oglinzilor de pe masina , iar rezultatul consta in inscriptionarea numarului dumneavoastra pe oglinzi cu efect mat permanent.

Persoana de Contact -Serban Radu Telefon -0721.910.970 sau pe mail: autolatest@gmail.com Nu necesita demontarea oglinzilor Durata executiei maxim 35 minute Posibilitate de deplasare la domiciliul clientului.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente