Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Care sunt principalele 3 masini vizate de Programul Prima Masina 2015

Acesta garanteaza achizitia unei masini pe o perioada de 5 ani care are un pret de achizitie care nu depaseste suma de 50.000 lei plus TVA.

Pentru a vedea care sunt masinile care se integreaza in acest program am efectuat un top 3 al principalelor automobile care au sanse reale de a se vinde cu succes in decursul anul 2015.

1.Dacia Logan

Gama Dacia Logan-Sandero ocupa prima pozitie pentru ca are preturi de achizitie in medie de maxim 10.000 euro, mult sub baremul impus de catre Guvernul Romaniei.

Daca visezi sa-ti cumperi o masina Dacia Duster diesel in versiunea de echipare a de top cu Media Nav aceasta nu intra in programul Prima Masina pentru ca pretul mediu al unui asemenea model este mai mare de 13.000 euro. De fapt un Duster echipat full options costa cu toate taxele peste 19.000 euro.

Noi cei de la Autolatest consideram ca modelul cel mai de succes pentru acest program ramane Dacia Logan echipata cu un motor diesel dCI de baza cu un pret mediu cu TVA inclus de 11.000 euro.

2. KIA Ceed Versiunea All In 1.4 GSL 2015

Urcam modelul celor de la KIA Motors pe aceasta pozitie pentru ca masina de fata este un Ceed configurat extrem de generos pentru o masina compacta in comparatie cu ceea ce ofera cei de la Skoda sau Volkswagen.

Noul Ceed are un motor pe benzina cu distributie pe lant care nu se schimba, are 7 ani garantie si benefeciaza de o garantie bumper-to-bumper de 5 ani in care se schimba orice piesa care are defectiuni.

Mai mult decat atat KIA Ceed are celebra garantie de 7 ani complet transmisibila, iar fiabilitatea sa a dovedit ca acest model este unul dintre cele mai bune din clasa compacta europeana.

3. Ford Fiesta Trend 1.0 80 CP

Amintim de modelul Ford Fiesta pentru ca in ultima perioada aceasta masina a benefeciat de reduceri considerabile din partea Ford Romania.

Modelul de volum este un Ford Fiesta Trend 1.0 l benzină, 80 CP – 10.550 €, TVA inclus.  De asemenea fanii masinilor Ford pot alege si un romanesc Ford B-Max cu un pret de achizitie care incepe de la 12.700 euro cu toate taxele incluse.

Motorizarea recomandata este cea pe benzina datorita consumului mic de benzina si a costurilor mici de utilizare pe intreaga perioada a programului Prima Masina.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente