Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Care este cel mai ieftin RCA in decembrie 2009?/ vreau rca, rca ieftin, cel mai ieftin rca, analiza pret rca, de ce rca, avantaje rca, dezavantaje rca, cat costa, amenda penala, rca duane, despagubiri

Pentru a remedia acest inconvenient trebuie sa mergem frumusel sa ne facem un asemenea asigurare pentru ca daca nu atunci conducem in ilegalitate. Mai rau daca mai facem si un accident si nu avem RCA atunci trebuie sa platim masina nevinovatului pe langa masina proprie. Pana aici totul este clar insa cand vine vorba sa facem un RCA trebuie sa alegem un asemenea tip de asigurare care sa fie ieftina.

Motivele RCA Autolatest recomanda ca asigurarea RCA sa fie cat mai ieftina cu putinta deoarece atunci cand suntem implicati intr-un incident partea vatamata trebuie sa-si repare masina pe asigurarea noastra. Deci, relmente nu exista motiva sa cumparam un RCA mai scump pentru ca nu ne este de folos. PRO Este important sa avem RCA din motivele urmatoare: amenda politie, accident in care suntem noi de vina si aici nici nu vrem sa ne gandim ca un nea titel cu o Dacia 1300 accidenteaza un Mercedes Clasa S fara sa aibe RCA.

In caz contrar invinuitul ( aka soferul de Berlina) trebuie sa plateasca dauna suferita de partea vatamata! ( un far de Mercedes S este 2000 eur0, un spoiler 3000 euro, proiector 800 euro, manopera 100 euro pe ora). Concluzie nenea ala cu Dacia trebuie sa-si vanda Dacia, apartamentul si poate terenul mostenit de la parinti pentru a acoperii dauna provocata. CONTRA Aici nu avem sa spunem decat ca mentalitatea romanilor este cu mult spre epoca de piatra deoarece in urma unui incident in trafic soferul nevinovat este extrem de suparat, reclcitrant si poate violent. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente