Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Brabus is back!

Cel mai puternic autovehicul off-road din lume vine de la BRABUS, fiind construit manual si avand la baza cel mai recent model Mercedes G-Class.

Modelul exclusivist in cinci usi este propulsat de un motor BRABUS SV12 S. Ca de altfel toate modelele speciale de la BRABUS – companie recunoscuta drept producator de autovehicule de catre Agentia Germana de Inregistrare a Autovehiculelor – BRABUS G V12 S Biturbo este dotat cu un pachet de lux foarte complex. Ultra performantul 4×4 incepe de la 379.000 Euro.

Motorul BRABUS SV12 S se bazeaza pe motorul V12 Biturbo de la cea mai recenta versiune a lui Mercedes S 600. Inainte de a fi montat pe G-Class, cilindreea motorului cu trei valve este crescuta de la 5,5 litri la 6,3 litri, folosindu-se un arbore cotit cu o cursa a pistonului mai lunga, cilindri cu un diametru mai mare si un alezaj crescut.

In plus, chiulasele sunt modificate si prevazute cu axe cu came speciale. Perifericele motorului au fost upgradate cu turbine mai mari, un sistem de racire optimizat si un sistem de evacuare de inalta performanta, din inox, prevazut cu catalizatori metalici speciali. Evacuarea a fost special conceputa pentru G-Class, avand terminatii duble cromate, plasate in fata rotilor posterioare, pe stanga si dreapta. Noua programare a electronicii motorului asigura conlucrarea impecabila a tuturor componentelor. Rezultatele? Un motor extrem de silentios si putere maxima, respectand totodata cele mai stricte limite impuse de normele EURO IV in privinta emisiilor.

Motorul lui G-Class produce 700 cp / 515 kW la 5.100 rpm. Cuplul maxim al motorului cu 12 cilindri este de 1.320 Nm la 2.100 rpm. Montat pe masina, momentul maxim este limitat electronic la 1.100 Nm. BRABUS G V12 S Biturbo ofera performante aproape inimaginabile in privinta vitezei, pentru un autovehicul off-road.

Cu o cutie de viteze automata in cinci trepte si transmisie integrala permanenta, SUV-ul exclusivist se catapulteaza la 100 km/h in numai 4,3 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 240 km/h. Fara limita impusa, modelul high-tech G-Class ar putea atinge 260 km/h. Performantele superioare necesita folosirea jantelor speciale BRABUS Monoblock.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente