Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

AutoBild a devenit oficiosul Moscovei si in presa auto din Romania

Ei bine pe noi nu ne intereseaza politica, insa cand vorbim de masini nu putem sa trecem cu vederea faptul ca avem in premiera in Romania o mult laudata revista care se pare ca a devenit OFICIOSUL MOSCOVEI la capitolul stiri auto.

Da este greu de crezut cum un brand atat de puternic precum AutoBild Germania a reusit sa decada in asa hal, insa socul si mai mare este ca vedem ca si “puii” sai din Europa de Est devin pro rusia indiferent de domeniul de activitate!

Este socant sa vedem cum AutoBild Romania devine prima revista ruseasca auto in limba romana, pentru simplul fapt ca aici vedem cel mai multe stiri referitoare la masinile Lada mult promovare in Germania de catre rusii aflati la conducerea marilor conceren germane.

Da, propaganda ruseasca automotive a ajuns si in Romania, iar AutoBild ne “delecteaza” cu un test drive “in premiera” cu modelul Lada SW Cross mult promovat de catre rusi drept un concurent real pentru noua Dacia Logan MCV!

Din pacate putin stiu ca Lada, adica AutoVaz este o companie partenera cu Renault, iar la Moscova inca se produce vechea Dacia Logan MCV sub numele de Renault Logan MVC.

Acum vedem cum propaganda ruseasca via Germania incepe sa denigreze marca nationala Dacia pentru a promova produsele rusesti care sunt clar inferioare din toate punctele de vedere unor masini 100% romanesti, adica 100% Renault!

Asadar, atentie celor care citesc despre “minunatele” LAZI testate cine stie pe unde prin Romania sau teste “preluate” din Germania ca fiind o solutie pentru gama Dacia! Si astentie la influenta ruseasca in media de la noi, chiar si in cea automotive care pur si simplu nu are nici o treaba la prima vedere cu politica!

Citeste ultimul test cu Lada ruso germana AICI! sau in limba germana AICI!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente