Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Astra Twin-Top este al doilea cabriolet de la Opel

Opel a ajuns sa ofere un al doilea cabrio coupe la scurt timp dupa prezentarea modelului Tigra TwinTop. Gama Astra este acum completata de versiunea TwinTop care se adreseaza celor ce prefera, pe langa stil, si o latura practica mai pronuntata adica un volum mai mare al portbagajului si patru locuri.

Opel a dezvoltat Astra TwinTop in mai putin de doi ani, datorita colaborarii cu specialistii de la CTS (CarTopSystems). Ca model de referinta s-a luat versiunea GTC, mai dinamica in design si comportament Stilul exterior este unul reusit, aici referindu-ne mai mult la partea din spate pentru ca partea frontala nu difera decat la nivelul detaliilor de celelalte versiuni ale gamei. Pentru ca ofera patru locuri, hard-top-ul este este format din trei segmente, aceasta solutie fiind adoptata datorita distantei dintre portbagaj si parbriz. Ramane de vazut cat de fiabil se va dovedi sistemul in timp, avand in vedere complexitatea lui.

Inginerii responsabili de proiect au preferat acesta solutie datorita faptului ca permite un spatiu mai mare al portbagajului. Astfel, in versiunea coupé, Astra TwinTop ofera un volum de 440 de litri, in timp ce in varianta decapotata spatiul se reduce la 205 litri. Timpul de transformare din cabrio in coupé si invers este de 30 de secunde, sistemul functionand si in mers la viteze de pana la 30 km/h. Se stie ca un cabriolet nu este la fel de rigid ca un automobil cu plafon fix. 

Articole Interesante

Previous article
Next article

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente