Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Asa cum era de asteptat, traficul greu din Bucuresti este generat de parintii din afara orasului care duc copiii ilegal la scolile din Capitala

Una dintre cele mai grave probleme ale Bucurestiului, traficul infernal din afara sezonului estival se datoreaza in mare parte tranzitului aberant al catorva zeci de mii de soferi care merg cu copii din afara orasului la scolile bucurestene.

In prima zi cand au inceput lucrarile la Podul Grant toate televiziunile au scandat faptul ca Primaria Generala este vinovata de blocarea sectoarelor 6 si 1, insa acestia nu au luat in calcul faptul a fost o zi cu ploaie si o zi normala de scoala.

trafic scoli, trafic inceput de scoala, trafic generat de scoli, viza flotanta scoala, copii de la tara, nicusor dan trafic scoala

Astazi, pe aceelasi traseu fara MAMICI SI TATICI la volan traficul a fost normal, fara ambuteiaje grave.

Astfel, specialistii din infrastructura spun ca in Bucuresti se poate circula ca si in lunile de vara cand incepe scoala doar daca scolile nu mai permit accesul copiilor din afara Capitalei.

Acestia spun ca daca se interzice accesul la scolile din Bucuresti al celor care NU LOCUIESC IN BUCURESTI, atunci traficul devine normal pentru ca peste 200.000 de masini din Ilfov si alte judele limitrofe nu mai intra in Capitala sa-si duca copiii la ore.

trafic scoli, trafic inceput de scoala, trafic generat de scoli, viza flotanta scoala, copii de la tara, nicusor dan trafic scoala

Legislatia spune ca nu este permis sa-ti duci copilul la o scoala din alta localitate fata de cea unde traiesti, motiv pentru care toti parintii care nu detin proprietati in Capitala nu trebuie sa li sa permita inscrierea lor la scolile bucurestene.

Aici trebuie sa apara controlale din partea ANAF pentru cei care “inchiriaza” cu vize de flotant locuinte doar pentru a permite acestor copii ” sa vina in fiecare zi in Bucuresti cu masina personala”!

“Caut contra cost viză de flotant pe următoarele străzi”. Așa încep sute de anunțuri postate de părinții care-și înscriu peste câteva zile copiii la clasa pregătitoare. Oamenii oferă în jur de 500 de lei, ca să aparțină, în mod fictiv, de circumscripția școlii dorite. Este un fals în declarații care nu poate fi demonstrat, spun specialistii.

trafic scoli, trafic inceput de scoala, trafic generat de scoli, viza flotanta scoala, copii de la tara, nicusor dan trafic scoala

Aceasta falsificare a localizarii proprietatii aduce mari dezavantaje celor care au copii in Bucuresti pentru ca nu mai gasesc locuri la scolile cautate, insa si blocarea completa a traficului pentru aceasta naveta zilnica a sute de mii de masini.

SI CA SA VEZI FAKE NEWS VEZI MAI JOS:

SI ADEVARATA PROBLEMA A TRAFICULUI CAND NU EXISTA LUCRARI

Drumul aglomerat spre o școală „bună”.

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente