Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Anvelopele allseason Nokian WeatherProof SUV sunt superioare celor de la Michelin CrossClimate SUV si Continental AllSeasonCont

Tinand cont de faptul ca deja suntem in criza economica alegerea unei anvelope de iarna dedicate nu mai reprezinta o solutie, iar pentru a scapa din impas producatorii de ofera anvelope all season specializate.

Acum putem spune ca daca conduci un SUV trebuie sa te gandesti fie la o anvelopa Nokian WeatherProof SUV fie la una multa laudata Michelin CrossClimate SUV.


Evident ca anvelopa francezilor este mult promovata ca fiind una de top, insa specialisti reamintesc ca structura pe care este ea realizata este de anvelopa de vara, detaliu care duce la slabe performante pe zapada.

De partea cealalta Nokian Tyres ofera anvelopa Nokian WeatherProof SUV 2020 ca fiind una all season insa care este construita pe baza unei anvelope 100% de iarna, de unde si distanta de franare mult mai mica a celor de la Nokian in comparatie cu Michelin.


Pe langa aceasta AutoBild spune ca pana si anvelopa Continental AllSeasonCont este SLABA si nu este recomandata asemenea celei de la Michlein, ambele fiind recunoscute ca anvelope premium si automat anvelope scumpe la achizitie.

Asadar, specialistii recomnda pentru un comprimis optim iarna o anvelopa a celor de la Nokian care nu se joaca cu viata clientilor si ofera un produs de top pe zapada.

Aceasta area cea mai mica distanta de franare si cea mai buna manevrabilitate, singurele caracteristiti care conteaza cand se asterne zapada pe sosele!

CUMPARA ANVELOPE NOKIAN CU GARANTIE AICI!


s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente