Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Acestea sunt 10 cele mai proaste masini vandute in SUA! In principal probleme cu transmisia

Tinand cont de cele peste 10 milioane de masini noi vandute in SUA au inceput de cativa ani sa apara organizatii care incearca sa ajute clientii prin afisarea pe fata a celor mai grave probleme ale modelelor vandute pe piata.

Exact acesta este si motivul pentru care a luat nastere CarComplaints unde clientii pot sa-si spuna problemele chiar inainte ca producatorul sa incerce sa le rezolve.

Asadar, in SUA prima pozitia ca fiind cea mai proasta masina este ocupata de modelul Ford Exeplorer dinn aii 2000, model care a fost construit si pentru piata din Europa.


Aici clientii se plang cu miile ca celebra cutie automata 5R55W, 5R55S cu 5 trepte, cutie care cedeaza chiar si cand masina ajunge la 60.000 de km. Pentru cei nefericiti cu un Explorer in afara garantiei o asemenea cutie reparata poate sa coste de 5000 de dolari pentru ca din nou dupa 60.000 de km sa cedeze complet.

Locul secund in topul americanilor este ocupat de mareata companie japoneza Honda Accord care a avut in productie timp de 15 ani cutia automata MRMA (Acura RSX 2002-2006), MCTA (Acura TSX) BCLA, MCLA (Honda Accord 2003-2007) M9DA (Acura ILX 2013-2015), si care a afisat grave probleme de functionare in timp.

Si aici costurile de repraratie depasesc 3000 de dolari americani cu conditia ca unitatea service sa fie capabila a repara aceasta transmisie.


Locul trei in acest top al celor mai proaste masini este ocupt de Hyundai Sonata care a avut grave probleme de fiabilitate cu motorul de 2.4 litri oferit spre vanzare si pe anumite modele si in Europa.

In acest top intra si gama Ford Focus si Ford Fiesta care are si in prezent grave probleme de fiabilitate cu transmisia PowerShift construita de germanii de la Getrag.

Ford a fost obligat de catre NHTSA sa recheme in service sute de mii de asemenea masini chiar daca au iesit din garantie pentru a schimba ambreiajele transmisiei gratuit.


s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente