Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

PSD condus de Ciolacu si Grindeanu opreste constructia autostrazii Lugoj-Deva Lotul 2!

Fostul Ministru al Transporturlui USR critica aspru incompetenta PSD condus de catre Ciolacu si Grindeanu pentru AU PIERDUT LICITATIA pentru ultimul Lot al autostrazii rusii A1.

catalin drula vs psd, drula vs grindeanu, incompetenta psd grindeanu, cnair incompetenta cnair, lot 2 lugoj deva drula, autolatest

Este vorba de ultimul Lot 2 care nici macar nu are un proiect de constructie, principalul vinovat fiind partidul PSD care a blocat constant constructia sa in diferite guvernari PSD.

Catalin Drula critica aspru incompetenta actualului Guvern PSD-PNL, insa in special a pesedistilor care conduc defectuos Ministerul Transporturlui de mai bine de 8 luni.

GRINDEANU A DAT DE GARD AUTOSTRADA A1 DIN PNRR. Incompetența acestei guvernări a nătângilor lovește zilnic în șansele României de dezvoltare.
catalin drula vs psd, drula vs grindeanu, incompetenta psd grindeanu, cnair incompetenta cnair, lot 2 lugoj deva drula, autolatest
CNAIR a anulat licitația pentru Lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva. Ceea ce înseamnă că Sorin Grindeanu aruncă la gunoi peste 187 de milioane de euro din PNRR. Șansele pentru finalizarea până în 2026 a celor 9km lipsă din A1 (zona “tunelurilor urșilor” la Holdea) scad către zero.
Reușisem, în 2021, cu mari eforturi să deblochez această licitație, dar indolența lui Sorin Grindeanu pune cruce acestui proiect.
Spre amintire:
-În 2013, penelistul Relu Fenechiu a contractat sectorul fără acord de mediu;
-În 2017, pesedistul Răzvan Cuc a reziliat abuziv contractul;
-În 2019, tot Cuc a relansat licitația cu o documentație incompletă; Pentru abuzurile lui Cuc, statul român a plătit despăgubiri de 230 milioane de lei
 -În 2021, după eforturi uriașe, am reușit să deblocăm licitația. 6 constructori se înscriseser
-În 2022, pesedistul Sorin Grindeanu a dat licitația de gard, pentru că a răspuns în batjocură la clarificările cerute de constructori. A rămas un singur ofertant, iar documentația tehnică a acestuia nu este conformă.
catalin drula vs psd, drula vs grindeanu, incompetenta psd grindeanu, cnair incompetenta cnair, lot 2 lugoj deva drula, autolatest
Întregul calendar din PNRR pentru Lugoj – Deva Lotul 2 este în aer. E vorba de un lot complicat cu tuneluri în lungime de 2km, durata contractuală 4 ani. Relicitarea proiectului va face aproape imposibilă respectarea termenului de 2026 pentru folosirea banilor din PNRR.
Patru luni cu Sorin Grindeanu la Transporturi ne-au costat deja peste 187 de milioane de euro.
Că ratează șansa de dezvoltare a unei generații este neprețuit.
grindeanu transporturi, psd se intoarce la transporturi, rusine nationala cnair, imcompetenti cnair 2022, autostrazi romania 2022, 35 de km autostrada 3 benzi pe sens
Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente