Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noua Skoda Octavia 1.0 TSI Ambition este cu 4200 euro mai ieftina in Ungaria! Acolo primesti si CASCO gratis

Porsche Romania a devenit un importator care vinde masini fara probleme doar pentru ca acestea sunt iubite de cate clienti, vanzare care se face in realitate cu un pret foarte mare pentru romanul de rand.

Skoda Octavia 1.0 TSI Ambition

Toti dealerii auto promoveaza fara discutii programul RABLA cu cei 1.500 euro discount dat de catre Statul Roman, fara ca un client sa stie ca pretul de vanzare al masinii nu are nici o reducere din partea dealerului.

Skoda Octavia 1.0 TSI Ambition

Un exemplu de top este cel al masinii Skoda Octavia 1.0 TSI in versiunea de echipare Ambition sau Perfect care se vinde in Ungaria cu un pret de 6.7 milioare de forinti de unde scadem 27% TVA-ul din Ungaria si-l punem pe al nostru si ajungem la un pret total de 16.634 euro.

Skoda Octavia 1.0 TSI Ambition

Pentru aceeasi masina romanul trebuie sa plateasca celor de la Porsche Romania un pret fara nici o reducere de 20.806 euro TVA inclus. Adica pretul real de vanzare este mai mare cu 4.200 euro pentru romani decat pentru clientul din tara vecina.

Skoda Octavia 1.0 TSI Ambition

Aceste preturi nu au nici un fel de reducere din partea celor doua state, respectiv preturi fara Rabla romaneasca sau Rabla ungureasca!

In total, putem spunem ca masina este identica pe ambele piete insa doar romanul plateste in plus 4.200 euro pe langa faptul ca polita CASCO este oferita gratuit tot de catre Porsche Ungaria, in aceelasi timp Porsche Romania te pune sa platesti in plus cel putin 500 de euro pentru fiecare an!

Skoda Octavia 1.0 TSI Ambition

Vezi aici reteaua completa de dealeri Skoda din Ungaria AICI!

In plus fata de versiunea Ambition oferita in Romania modelul celor din Ungaria mai are standard si urmatoare echipamente optionale:

“The  same level as the  Ambition is now available at a better price, but with additional extras. This OCTAVIA Perfect model is:

+ Front / rear parking radar

+ Cornering LED fog lights

+ Wireless SmartLink features”

Skoda Octavia 1.0 TSI Ambition

Daca vrei sa cunosti toate ofertele de moment ale celor de la Skoda Ungaria pot accesa pagina lor AICI, pagina care se poate traduce fara probleme cu browserul fiecarui PC!

Skoda Octavia 1.0 TSI Ambition

s s s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente