Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Hotii de masini au devenit niste imbecili! Au furat un BMW X4 si au vrut sa fuga cu el din tara cu aceleasi numere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca BMW,  model X4, care aparținea în drept unei firme de leasing din România și era căutat de polițiștii constănțeni.

În noaptea de 19.04.2021, în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 39 de ani, conducând un autoturism marca BMW,  model X4, de culoare neagră, înmatriculat în România.

politia de fronitera, hoti masini vama giurgium hoti prost prinsi de politie, hoti de masini retardati, hoti de masini iditori bucuresti

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză,  colegii noștri  au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta aparține în drept unei firme de leasing și se afla în atenția autorităților române, figurând în bazele de date, de la începutul acestei luni, ca bun căutat pentru confiscare.

politia de fronitera, hoti masini vama giurgium hoti prost prinsi de politie, hoti de masini retardati, hoti de masini iditori bucuresti

Mijlocul de transport, estimat la o valoare de aproximativ 40.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Giurgiu, urmând a fi predat proprietarului de drept, iar la finalizarea cercetărilor urmează a fi luate măsurile legale ce se impun.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente