Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Americanii dau nota 10 modelului electric KIA e-NIRO 2021

Kia e-Niro a fost desemnată câștigătoare în noul studiu J.D. Power Electric Vehicle Experience Ownership.

Kia e-Niro s-a clasat pe locul întâi între mărcile de masă din piața auto în cadrul studiului J.D. Power 2021 Electric Vehicle Experience (EVX).

KIA e-NIRO 2021, premiu jd power KIA e-NIRO 2021, autonomie KIA e-NIRO 2021, pret KIA e-NIRO 2021, autolatest KIA e-NIRO 2021

Pentru acest studiu inaugural, J.D. Power a chestionat aproape 10.000 de proprietari de automobile electrice (EV) cu privire la aspecte precum costurile de exploatare, autonomia bateriei și plăcerea de a conduce, pentru a determina probabilitatea de a cumpăra din nou și de a recomanda un automobil electric.

„Acesta este un alt premiu important pentru e-Niro, care subliniază succesul și impactul
pozitiv pe care l-a avut pe piața automobilelor electrice încă de la lansare.

KIA e-NIRO 2021, premiu jd power KIA e-NIRO 2021, autonomie KIA e-NIRO 2021, pret KIA e-NIRO 2021, autolatest KIA e-NIRO 2021

Nu este ușor să fiilider de piață în acest segment, dar exact asta este e-Niro – un automobil care oferăproprietarilor săi mobilitate fără emisii și calitate a interiorului împreună cu înaltă tehnologie.

Este un crossover practic, funcțional și captivant ”, a declarat Jason Jeong, președinte al Kia
Europe.

„A fi desemnat câștigător al categoriei ‘mass-market’ în studiul EVX Ownership este o dovadă a cât de bine au fost primite automobilele noastre electrice de generația actuală de proprietari și ne poziționează foarte bine în viitor, în timp ce ne pregătim să lansăm 11 automobile electrice captivante de ultimă generație până în 2025. Trecerea la electrificare a intrat într-o nouă fază și suntem mândri că suntem în fruntea ei.”

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente