Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In China sunt peste 4 milioane de masini noi pe stoc care nu se vand! Partidul Comunist vrea doar masini electrice

China a lovit economic toti constructorii de automobile traditionali care au proveninenta din Japonia, SUA sau Europa pentru ca a introdus noi reglementari.

In iulie vor intra in vigoare noi norme de poluare de tipul Euro7 in China, norme care nu erau asteptate atat de repede pe cea mai mare piata auto din lume, rezultatul fiind stocuri incredibile de masini noi cu zero km care nu se vand.

stoc masini china 2023, colaps piata auto china, vanzari masini benzina china, normel poluare china 2023, autolatest

Principalii perdanti pe aceasta piata sunt Toyota, Honda,BMW, General Motors si Volkswagen care inca produc in China masini pe benzina, acestia avand pe stoc cu reduceri de preturi peste 4 milioane de masini noi care nu se vand.

Noile emsiii chineze apar ca raspuns dat americanilor care interzic Chinei importul de semiconductori, urmarile acestui razboi economic urmand sa fie vizibile si in Europa.

stoc masini china 2023, colaps piata auto china, vanzari masini benzina china, normel poluare china 2023, autolatest

Astfel, daca cea mai mare piata pentru VW era pana acum China, intreaga situatie economica a germanilor este periclitata pentru simplul fapt ca profitul real al marcii VW provenea din China.

Insa, cel mai mare perdant al schimbarilor de piata din China este Toyota care nu reuseste sa produca masini electrice bune, iar piata din China este dominata clar de producatorii interni.

stoc masini china 2023, colaps piata auto china, vanzari masini benzina china, normel poluare china 2023, autolatest

s

Articole Interesante

Alte Stiri

8 COMMENTS

  1. Buna ziua,
    Am o intrebare pentru autorul acestui articol. Ce a vrut sa spuna autorul prin expresia: “…Toyota care nu reuseste sa produca masini electrice bune…”
    In cate masini electrice te-ai urcat tu draga autorule si afirmi ca Toyota nu face masini electrice bune?

    • Probleme cu toyota? 😏 Am avut una de 12 ani, am dat-o in familie inca 5 ani si merge si acum (dupa 17 ani) de nu-i adevarat… 🏎️

  2. Cred că această comparație nu este corectă….Toyota BZ4 e un model nou….așa că ar trebui comparat cu un model similar. Nu sunt de partea Toyota însă nu cred că sunt inca date concrete despre vânzări comparativ cu modelul Tesla comparat.
    Legat de recall, toți producătorii fac asta și consider că este un lucru bun mai ales la un model nou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente