Piloti pentru Pilotul din tine! Titi Aur este anihilat in direct de catre CTP

Articole Interesante

Acestea au fost comentate si contrazise de catre celebrul jurnalist Cristian Tudor Popescu care a realizat ca de fapt tot ceea ce spune Titi Aur este ca vinovat este soferul mort in accident pentru ca nu a iesit in decor.

Adica acesta trebuia sa plateasca la Academia Titi Aur un curs de conducere defensiva pentru Logan-ul sau din 2005 ca atunci cand apare pe contrasens un Audi Q5 Sportback condus de un politician el sa poata sa-l evite tragand tare de volan dreapta pentru a evita sa moara.

Ei bine soferul in varsta care si-a pierdut viata nu avea acest curs la ATA si din aceasta cauza a si murit impreuna cu sotia sa, ambii in varsta de peste 70 de ani!

Vezi ce zice CTP despre Titi Aur:

“Vă spuneam în ultimul articol că, în urma ciocnirii Audi-ului condus de „domnul ministru” D. Chițoiu cu viteză foarte mare, pe contrasens, cu o Dacie Logan, șoferul Loganului și soția lui au fost uciși, iar Chițoiu are 3 (trei) coaste rupte. Ultima informație se dovedește falsă: „domnul ministru” n-are nici pe dracu, după cum demonstrează filmul făcut imediat după accident.

Prin relații medicale care trebuie anchetate urgent, a fost pus pe o targă și internat la Spitalul Floreasca din capitală. A avut grijă să ceară ca starea sănătății sale să nu fie făcută publică, deoarece s-ar afla că e sănătos tun și bun să mai omoare pe cineva.

Între timp, marele șofer național Titi Aur consideră nimerit să declare: „Unul dintre conducătorii auto a intrat un pic (sic!) pe contrasens, iar celălalt nu a reacționat, nu a frânat, nu a tras pe dreapta, nu a sărit pe câmp. Unul greșește legal că a intrat pe contrasens, celălalt, din punct de vedere defensiv, că nu a reacționat”.

Și acum, când scriu asta, mi se suie sângele la cap. Dar, s-o luăm logic. Mai întâi, dl Aur zice că nu știe care șofer a intrat pe contrasens, în schimb, știe că a intrat „un pic”. Păi, dacă posezi imaginea accidentului atât de clară încât știi că depășirea axului a fost un pic, atunci știi și cine a făcut-o, dom șofer!

Eu nu știu de picul ăsta, dar e cert că Chițoiu n-a frânat câtuși de puțin, nu are urmă pe asfalt. Asta de ce nu o pune dl Aur la „greșeală defensivă”? Fiindcă e vorba de „dom ministru”?

Apoi, fără să-i fie scârbă de sine, dl Aur afirmă că cel ucis trebuia să frâneze! Eu nu sunt un mare pilot, dar nu sunt nici mare idiot. La ce mama dracului folosește să frânezi, când ăla vine lansat, cu peste 100 km/h, cât avea Chițoiu, direct în tine?! Am trăit un contrasens în 36 de ani de șoferie: frâna e ultimul lucru de făcut, la propriu și la figurat. Singura șansă e să tragi fulgerător de volan în dreapta.

N-am știut niciodată cum am făcut-o. M-am trezit viu, cu pantalonii uzi în față, ieșit în decor. Am avut un noroc chior că nu m-a dublat nicio mașină pe culoarul din dreapta și că drumul nu avea șanț, nici copaci pe margine. N-am să uit niciodată botul monstruos al microbuzului alb care fusese la un lat de palmă să mă omoare.

Și asta, cea mai groaznică situație din circulație, consideră dl Aur că se poate evita prin „conducere defensivă”, când ori ai noroc, ca mine, ori ești pilot de formula 1 ca să scapi din așa ceva. E ca și cum ai reproșa cuiva atacat din senin cu cuțitul că n-a fost în stare să se apere.

Astăzi, pe DN 12A din județul Bacău, o femeie de 27 de ani și fiul ei, de 5 ani, au fost uciși de un șofer în vârstă tot de 27 de ani, care a încercat o depășire nelegală, intrând pe contrasens, și a izbit frontal autoturismul femeii. La fel ca în cazul Chițoiu.

Deci, potrivit dlui Aur, femeia omorâtă se face vinovată de lipsa conducerii defensive, pentru că n-a apucat să iasă cu mașina de pe carosabil.

De acum înainte vom ști, îndată ce avem o intrare pe contrasens cu morți, aplicând Regula de Aur, de ce sunt vinovate victimele.”

TITI SPUNE CA NU LIPSA SOSELELOR ESTE MOTIVUL ACCIDENTELOR RUTIERE?!?!?!?!

”Statistica arată că numărul de acidente pe drumurile modernizate e în creștere în România. Și atunci ne întrebăm: care este motivul? Lipsa orelor de educație defensivă este una din cauze. În Europa se acordă mult mai multă atenție acestui aspect atât de către șoferii obișnuiți, cât și de către cei profesioniști”

Adica daca pe soseaua aia pe Dealul Negru aveam doua benzi pe senz si separatoare de beton batranii aia tot aveau sa moara? Din nou celebrul pilot aduce argumente care nu au nici o legatura cu realitatea din Romania.

BAI SPECIALISTILOR IN ROMANIA SE MOARE PENTRU CA NU AVEM POLITIE RUTIERA CARE SA PREVINA ( SA DEA AMENZI) SI INFRASTRUCTURA RUTERA! ACOLO UNDE SUNT AUTOSTRAZI RATA ACCIDENTELOR SCADE CU PESTE 90% FATA DE ACEEASI PORTIUNE DE DRUM EUROPEAN CU O SINGURA BANDA PE SENS SI LIMITARE DE VITEZA!

Sursa Republica Money DIGI

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente